Lemaly

Všetko pre šport, relax a pohodu

Daiwa prút bg jigger 1,70 m 150-400 g

Daiwa prút bg jigger 1,70 m 150-400 g

Cena: 127.44 EUR

Pre úspešný rýchly jigging s ťažkými kovovými jigmi sú potrebné prúty so špeciálnymi vlastnosťami a kvalitami. Tento druh rybolovu vyžaduje od vášho náčinia všetko – použitý blank HMC+ v kombinácii s prémiovými očkami z oxidu titánu ľahko odolá aj najtvrdšej záťaži pri náročnom jiggingu a rýchlemu navíjaniu ťažkých nástrah.
Veľmi robustný blank presne poskytuje všetky potrebné vlastnosti na rýchle uvedenie nástrahy do pohybu a na zdolanie silných rýb. Perfektný nástroj na lov kranasov. Daiwa ponúka ucelený rad morských prútov pre rybolov v Nórsku, Baltskom mori av trópoch, ktoré ladia so sériou navijakov BG.
Rad BG obsahuje prúty na lov tresiek a halibutov s prírodnými nástrahami, ale zahŕňa aj modely pre povrchový lov Mahi Mahi a GT s nástrahami stickbait a popper. Do rady BG patria aj prúty na jigging na lov kranasov alebo na hlbinný lov ostrižov.
Tento rad samozrejme ponúka aj cestovné prúty s krátkymi dielmi pre najbežnejšie spôsoby morského rybolovu, najmä pre lov v Nórsku. Robustný blank HMC+ je vybavený očkami z oxidu titánu, ktoré sú odolné voči slanej vode, sedlám navijaku DPS-H alebo DPS s bezpečnostným závitom a odolnou EVA rukoväťou.
Tieto vlastnosti robia z prútov BG spoľahlivého spoločníka pri nekompromisných rybárskych výpravách do oceánov po celom svete.
Vlastnosti:
•Uhlíkový blank HMC+® •Omotávka nití • Delená EVA rukoväť •Prémiové očká z oxidu titánu odolné voči slanej vode •Rýchla akcia prútu