Lemaly

Všetko pre šport, relax a pohodu

UahPet Glow Fontána pre domáce zvieratá – Bílá

UahPet Glow Fontána pre domáce zvieratá – Bílá

Cena: 59.37 EUR

Fontána Glow je bezdrôtová a na jedno nabitie vydrží až 5 mesiacov. Fontána Glow má senzor, ktorý automaticky rozpozná prítomnosť vášho domáceho maznáčika a spustí prúdenie vody. Prevádzka je úplne tichá, pohybuje sa okolo 30 dB, takže sa vám bude skvele spať a relaxovať. Môžete ju zapnúť v dvoch pracovných režimoch. Je 100 % bezpečná, vyrobená z kvalitných a certifikovaných materiálov.
Nová fontána Glow s objemom 2 litre od spoločnosti UahPet je lídrom medzi fontánami! Je bezdrôtová, takže ju po nabití môžete umiestniť kdekoľvek v miestnosti a na jedno nabitie vydrží až 5 mesiacov. Fontána Glow má senzor, ktorý automaticky rozpozná prítomnosť vášho domáceho maznáčika a spustí prúdenie vody. Prevádzka je úplne tichá, pohybuje sa okolo 30 dB, takže sa vám bude skvele spať a relaxovať. Táto fontána je štýlovým doplnkom vašej domácnosti dostupným vo viacerých farbách.
Dokonalá filtrácia
Filtrácia je sedemvrstvová, vďaka čomu dokonale čistí vodu. Filtračné médiá s aktívnym uhlím a KDF absorbujú znečisťujúce látky, viažu ťažké kovy, chlór a ďalšie nečistoty obsiahnuté vo vode z vodovodu. Iónomeničová živica zmäkčuje vodu a zabraňuje vzniku obličkových kameňov, síran vápenatý odstraňuje chlór a chloramíny, kremičitý piesok zabraňuje poškodeniu zmyslových orgánov a PP bavlna chráni pred parazitmi a odstraňuje chlpy domácich zvierat. Komplexný filtračný systém zabezpečuje dokonalú a vždy čerstvú vodu pre vašich domácich miláčikov.

Bezkonkurenčná hlasitosť a výdrž batérie
Fontána Glow vám vydrží až 10 dní bez nutnosti dopĺňať vodu, pretože má objem 2 litre. Fontána je nepostrádateľným pomocníkom do každej mačacej domácnosti. Navyše má bezkonkurenčnú výdrž batérie! Na jedno nabitie vydrží až 5 mesiacov prevádzky! Vyrazte bez obáv na dovolenku alebo na služobnú cestu, o vašich domácich miláčikov bude vždy postarané!
Dva pracovné režimy
Fontána UahPet funguj