Lemaly

Všetko pre šport, relax a pohodu

Bezdrôtová fontána pre domáce zvieratá Petwant W4S1

Bezdrôtová fontána pre domáce zvieratá Petwant W4S1

Cena: 59.43 EUR

Vyskúšajte inteligentnú fontánku Petwant W4S1 pre psy a mačky, ktorá má objem 3,2 litra a 3 rôzne prevádzkové režimy. Môžete si vybrať, ktorý prietok vody a frekvencia vyhovujú vášmu domácemu miláčikovi najviac. Batéria s kapacitou 5000 mAh zaručuje viac ako 80 dní prevádzky bez potreby pripojenia k elektrickej sieti. Dômyselný filtračný systém zabezpečuje pohodlné a spoľahlivé filtrovanie nečistôt.  Vďaka tejto inteligentnej fontáne už nemusíte denne plniť misku s vodou, aby mal váš domáci miláčik neustály prístup k čistej, filtrovanej vode. Vyskúšajte inteligentnú fontánku Petwant W4S1 pre psy a mačky, ktorá má objem 3,2 litra a 3 prevádzkové režimy. Môžete si vybrať, ktorý prúd vody a frekvencia vyhovuje vášmu domácemu miláčikovi najviac. Batéria s kapacitou 5000 mAh zaručuje viac ako 80 dní prevádzky bez potreby pripojenia k elektrickej sieti. Dômyselný filtračný systém zabezpečuje pohodlné a spoľahlivé filtrovanie nečistôt. 
Vyberte si z troch prevádzkových režimov!
Môžete si vybrať z týchto režimov: spustenie pohybom domáceho maznáčika v okruhu 2 m od fontány, prúdenie vody počas 15 sekúnd každých 15 minút alebo nepretržité prúdenie vody, keď voda tečie 24 hodín denne. Vyberte si prevádzkový režim, ktorý vám najviac vyhovuje, a nastavte ho tak, aby bol pre vás a vášho domáceho miláčika čo najkomfortnejší a najpohodlnejší. Vďaka 200 ml miske na veku fontány nezostane váš domáci miláčik počas výpadku prúdu alebo v okne medzi 15-minútovými intervalmi na mraze. 
 

Najčistejšia voda vždy na dosah
Vodná fontána Petwant W4S1 využíva trojitý filtračný systém pozostávajúci z inovatívneho materiálu, ktorý zachytáva hrubé a jemné nečistoty, chlpy a vlasy. Iónová výmena potom pomáha eliminovať nežiaduce chemikálie a ťažké kovy. Zložka s aktívnym uhlím minimalizuje nepríjemné pachy a završuje proces filtrácie tým, že zakaždým zabezpečí čerstvú a kvalitnú vodu. Ak chcete pre svojho domáceho miláčika každý deň zdravú, kvalitnú a čistú vodu, fontána Petwant W4S1 vám to zaručí.
Dômyselný a minimalistický bezdrôtový dizajn 
Fontána Petwant ponúka tichú prevádzku s hlučnosťou iba 35 dB. Je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, takže si môžete byť istí, že jej používanie je pr