Lemaly

Všetko pre šport, relax a pohodu

Digitálna vodováha SG Pulse Shooters Global®, Picatinny / M-LOK (Farba: Čierna)

Digitálna vodováha SG Pulse Shooters Global®, Picatinny / M-LOK (Farba: Čierna)

Cena: 182.00 EUR

Digitálna vodováha SG Pulse od spoločnosti Shooters Global vám pomôže získať ďalšiu úroveň presnosti pri vašej streľbe. Toto zariadenie zvládne eliminovať horizontálny posun a súčasne na rozdiel od iných typov vodováh dokáže poskytnúť okamžitú a presnú spätnú väzbu vďaka meniacim sa farbám LED diód.

Kontrola periférnym videním

To, či je vaša zbraň v rovine, môžete jednoducho skontrolovať periférnym videním. Svoj zrak pritom môžete mať stále zaostrený na cieľ. Digitálnu vodováhu môžete kalibrovať presne podľa svojich požiadaviek, a tak ju je možné na zariadení namontovať kamkoľvek na dlhú zbraň, a to v akejkoľvek orientácii, ktorá vám bude vyhovovať.

Aplikácia Drills a režim stability

Vďaka prepojeniu s mobilnou aplikáciou Drills a režimu stability môžete získať presnú spätnú väzbu na prípadné posuny a nedostatky pri zameriavaní a s touto spätnou väzbou aj ďalšiu motiváciu k pokroku. Lenže to nie je jediná funkcia vodováhy v kombinácii s danou aplikáciou. Okrem toho tu môžete sledovať napríklad hodnotu uhla pri streľbe do kopca a z kopca.

Jednoduchá kalibrácia puškohľadu

S digitálnou vodováhou Shooters Global SG Pulse môžete tiež jednoducho skalibrovať pušku a puškohľad. SG Pulse si totiž bude pamätať uhol pušky v danej chvíli (napríklad keď bude upevnená vo zveráku) a tomuto uhlu prispôsobí uhol namontovaného puškohľadu.

Prechody medzi výstrelmi

Váha SG Pulse v kombinácii s mobilnou aplikáciou vám tiež umožní monitorovať svoje časy prechodu medzi jednotlivými výstrelmi. Štatistiky zobrazené v aplikácii môžete analyzovať a postupne tieto prechody zlepšovať. Práve to je funkcia prevzatá zo zariadení, ktoré v Shooters Global vedia najlepšie, a síce z časovačov výstrelu.

Možnosť kombinácie s časovačom

No a keď už sme pri tom, potom musíme spomenúť aj možnosť kombinácie digitálnej vodováhy s časovačom SG Timer od rovnakého výrobcu. Obe zariadenia môžete v rámci aplikácie Drills jednoducho spárovať a svoje dáta o časoch výstrelu a pozícii pušky môžete mať na jednom mieste. A čerešničkou na torte je, že si z vášho tréningu môžete do aplikácie nahrať aj video s vloženými informáciami z vodováhy!

Kompaktné riešenie s univerzálnou montážou

Digitálna vodováha Shooters Global SG Pulse je vysoko kompaktné riešenie, ktoré vám na zbrani nezaberie takmer žiadne miesto. Montáže Picatinny a M-LOK umožňujú flexibilnú inštaláciu vodováhy na zbraň presne tak, ako práve potrebujete, a v akejkoľvek orientácii.

Ďalšie praktické funkcie

Toto zariadenie ponúka strelcom aj ďalšie praktické funkcie vrátane režimu vynulovania pušky či možnosti nastavenia úrovne citlivosti podľa vašich preferencií. Nastaviť si môžete aj jas podľa toho, v akom prostredí sa práve nachádzate a podľa okolitého svetla. O pohon LED diód sa stará nabíjacia batéria s výdržou aj cez 50 hodín na jedno nabitie.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:

  • zariadenia pomáhajúce zvyšovať presnosť streľby
  • pre elimináciu horizontálneho posunu strely
  • jednoduchá kalibrácia pre umiestnenie kamkoľvek na zbraň
  • možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou Drills
  • univerzálna montáž Picatinny / M-LOK
  • flexibilná inštalácia
  • možnosť kombinácie s časovačom cez mobilnú aplikáciu Drills
  • možnosť sledovania posunu v rámci aplikácie
  • možnosť sledovania zmien v prechodoch medzi výstrelmi a v presnosti mierenia
  • možnosť nahrávania videa s vloženými informáciami z vodováhy
  • funkcia vynulovania pušky
  • funkcia nastavenia puškohľadu
  • nastavenie úrovne citlivosti váhy
  • nastavenie úrovne jasu
  • nabíjacia batéria s výdržou cez 50 hodín